Honda kosačica HRH 536 HXE - PRO

Na lageru
Cene sa PDV-om
2.404,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: HRH536K4HXEH
Kategorije: Kosačice sa aluminijumskim kućištem i profesionalne kosačice, Kosačice, Uređenje okoliša

Delite sa drugima:     

Honda Profesionalna Benzinska Kosačica – Model HRH 536 HXE

Kada je riječ o prostranim travnjacima i najzahtjevnijim zadacima, nema ništa bolje od modela HRH 536 HXE iz profesionalne obitelji Honda kosačica. Ova kosačica je više od alata – ona je saveznik u najtežim zadacima.

Izdržljiva Konstrukcija za Ekstremne Uvjete: HRH kosačica je izrađena od guste legure, što joj omogućava da izdrži snažne udarce i suprotstavi se teškim radnim uvjetima. Ojačana ručka dodatno je podržana nosačem, što osigurava stabilnost i izdržljivost čak i pri intenzivnoj uporabi. Zaštita prednjeg dijela i zaštita kabela dodatno doprinose sigurnosti i dugotrajnosti kosačice.

Pouzdana Snaga Motora GXV160: Model HRH 536 HXE pokreće motor GXV160, koji se može pohvaliti izvanrednom snagom i pouzdanošću. Ovaj motor je savršen za teške zadatke jer je opremljen izdržljivim valjkastim ležajem i koljenastom osovinom od lijevanog željeza, što osigurava da motor ostane učinkovit čak i pri intenzivnoj uporabi.

Sposobna Nositi Se s Najtežim Zadacima: Visinu košnje možete lako prilagoditi po mjeri, budući da nudi 6-stupanjsko podešavanje (21-76 mm). To vam omogućava postizanje savršene košnje, bez obzira na specifične zahtjeve.

Potpuno Pouzdanje za Profesionalne Korisnike: Sa dimenzijama 1695 x 575 x 1020 mm i težinom od 61 kg, HRH 536 HXE kosačica je dizajnirana za ozbiljan rad. S pažljivo odabranim tehničkim specifikacijama, poput pogona na stražnjim kotačima, kapaciteta koša od 83 l i spremnika za gorivo od 1,5 l, kosačica je spremna suočiti se sa svim izazovima koje joj postavite.

Honda HRH 536 HXE je kosačica koja ne samo da se nosi s najtežim zadacima, već ih nadvladava izvanrednom izvedbom i izdržljivošću. Bez obzira radi li se o prostranim površinama ili zahtjevnim radnim uvjetima, ova kosačica je dorasla svemu.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia