Honda kosačica HRX 537 VKE

Na lageru
Cene sa PDV-om
1.354,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: HRX537C6VKEA
Kategorije: Kosačice sa kompozitnim kućištem, Kosačice, Uređenje okoliša

Delite sa drugima:     

Honda kosačica HRX 537 VKEA – Snaga, Preciznost i Učinkovitost za Vaš Vrt

Predstavljamo vam kosačicu za travu Honda HRX 537 VKEA koja kombinuje vrhunsku tehnologiju, preciznost i performanse kako bi vaš vrt zablistao u savršenom redu. S ovim izvanrednim karakteristikama, moći ćete uživati u profesionalnom košenju na svakom terenu.

Preciznost na prvom mestu: Hondina kosačica je opremljena revolucionarnim SMART-DriveR sistemom koji omogućava izuzetnu preciznost pri košenju oko prepreka kao što su drveće, uglovi i cvetnjaci. Jednim pritiskom prsta možete prilagoditi brzinu kosačice i brzinu košenja, dok nova funkcija Select Drive omogućava postavljanje konstantne brzine pri košenju većih površina.

Snaga i efikasnost: Sa svojim 4-taktnim GCVx200 motorom, kosačica se može pohvaliti snagom od 4,2 kW, postignutom pri 3600 o/min. Time možete samouvereno kositi čak i na zahtevnijim terenima. Zahvaljujući varijabilnom pogonu ili hidrostatskom prenosu, kosačica će uvek biti potpuno pod vašom kontrolom, bez obzira na podlogu.

Vrhunska karoserija i pogonski točkovi: Napravljena od izdržljive Xenoy plastike, kosačica HRX 537 VKEA kombinuje izdržljivost i malu težinu. Zadnji pogonski točkovi pružaju izvanrednu trakciju, omogućavajući glatko kretanje po različitim površinama.

Zapremina za veću produktivnost: Sa zapreminom sakupljača od 85 litara i rezervoarom za gorivo od 0,95 litara, možete pokositi veći deo svog vrta bez nepotrebnih prekida. Spojka na oštrici olakšava održavanje i povećava fleksibilnost tokom košenja.

Podesiva visina i širina košenja: Sa opcijom odabira između 7 različitih nivoa, možete prilagoditi visinu košenja kosačice od 19 do 101 mm. Širina košenja od 530 mm omogućava brz i efikasan rad na različitim površinama.

Hondina kosačica za travu HRX 537 VKEA je savršena kombinacija performansi, preciznosti i inovativnih karakteristika koje će vašem vrtu pružiti vrhunsku urednost. Bez obzira na zahtevnost terena, sa ovom kosačicom ćete postići profesionalne rezultate.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia