Honda motorna kopačica F 560 GE

Na lageru
Cene sa PDV-om
2.824,00 € 2.541,00 € (-10%)
Marka: Honda
Šifra artikla: F560K7SE
Kategorije: Motokultivatori, Obrada tla

Delite sa drugima:     

Efikasan i prilagodljiv Honda kultivator F560 – Vaš partner za baštovanske poslove

Želite alat koji će zadovoljiti vaše zahteve i omogućiti vam da efikasno i fleksibilno obavljate zadatke u vašoj bašti. Kultivator F560 je kreiran sa ovim na umu. Njegove mogućnosti i opcije prilagođavanja će vam olakšati rad i obezbediti odlične rezultate.

Puna snaga i prilagodljivost: Kultivator F560 se može pohvaliti snagom koja vam je potrebna za razne zadatke u bašti. Sa čak 6 brzina za napred i 2 stepena prenosa unazad, imaćete potpunu kontrolu nad brzinom okretanja, podešavanjem režima i terenom.

Izvanredna svestranost PTO-a: Opremljen PTO-om, F560 je spreman za razne izazove. Sa specijalnom opremom za struganje, prskanje, rotirajućim ili specijalnim noževima, postaje još svestraniji, povećavajući vašu radnu efikasnost.

Udobna i prilagodljiva kontrola: Kultivator je dizajniran za vašu udobnost na umu. Podesiva ručka vam omogućava da podesite visinu i širinu, tako da je alat potpuno prilagođen vašim potrebama.

Precizna kontrola sa blokadom diferencijala: F560 je opremljen blokadom diferencijala, što znači da možete precizno da kontrolišete položaj uređaja tokom rada. Na ovaj način možete postići najbolje rezultate pri obradi zemljišta.

Kultivator F560 je odličan alat za vaše potrebe u bašti. Njegova snaga, prilagodljivost i udobnost omogućiće vam da postignete odlične rezultate u kultivaciji vaše bašte.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia