Mio Standard mulčer F-550

Na lageru
Cene sa PDV-om
1.890,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MS-F550
Kategorije: Power Equipment, Uređenje okoliša, Kosačice, Mulčeri i strižne kosačice

Delite sa drugima:     

Mio Standard Mulčer – Moćan alat za uređenje vašeg vrta

Prirodna i njegovana trava u vašem vrtu čini ga pravim uživanjem za oči, ali za to vam je potrebna odgovarajuća oprema. Predstavljamo vam Mio Standard Mulčer – moćnog i pouzdanog partnera za održavanje vašeg vrta u besprekornom stanju. Sa snažnim motorom, jednostavnom prilagodljivošću i trajnom konstrukcijom, ovaj mulčer je odličan izbor za sve one koji žele prelep okoliš kod kuće.

Moćan motor i brzina: Opremljen je snažnim motorom snage do 4,2 kW, što omogućava efikasnu obradu vašeg travnjaka. Radna brzina varira između 1,8 i 2,4 km/h, pružajući preciznost i pouzdanost.

Trajna konstrukcija: Kućište od čelika osigurava izdržljivost i dug vek trajanja mulčera. Jednostavna upotreba i održavanje omogućavaju dugoročno efikasno funkcionisanje.

Efikasnost i snaga: Sa jakim motorom, velikim kapacitetom i kvalitetnim sistemom, Mio Standard Mulčer uspešno se nosi sa različitim vrstama trave i pruža visoke performanse.

Visina košnje: Mulčer vam omogućava podešavanje visine košnje u četiri različite ravni, od 40 do 120 mm, što vam omogućava prilagođavanje izgleda vašeg travnjaka prema željenim specifikacijama.

Mio Standard je odličan izbor za one koji žele efikasno obrađivati travu i održavati svoj vrt u odličnom stanju, koristeći prednosti za bolju negu travnjaka.

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Hitrost 1,8 - 2,4 km/h
Masa 56 kg
Največja moč 4,2 kW
Ohišje Jekleno
Pogon (naprej/vzvratno) Naprej, 2 prestavi
Prostornina 201 ccm
Prostornina rezervoarja 1 l
Velikost koles (P/Z) (mm) 420 mm
Višina reza (mm) 40 - 120, 4 stopnje
Širina reza (mm) 580

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Na lageru4.714,00 € 4.490,00 € (-5%)
Na lageru5.790,00 € 5.290,00 € (-9%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia