Mio Standard mulčer UM53 XS-PRO

Na lageru
Cene sa PDV-om
2.690,00 € 2.090,00 € (-22%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: UM53XS-PRO
Kategorije: Uređenje okoliša, Kosačice, Mulčeri i strižne kosačice

Delite sa drugima:     

Šumski mulčer MIO STANDARD UM53 XS PRO – Efikasno uklanjanje trave i grmlja na zahtjevnim površinama

Šumski mulčer MIO STANDARD UM53 XS PRO je specijalizirana kosačica koja omogućuje efikasno uklanjanje visoke trave i grmlja na različitim terenima, poput travnjaka, makija i drugih površina. Ovaj moćan uređaj je dizajniran za obavljanje zahtjevnih zadataka uz pružanje profesionalnog kvaliteta rezultata.

Prilagodljivost različitim površinama: UM53 XS PRO je idealan za površine veće od 5000 m². Sa dva nivoa prenosa za vožnju unaprijed, kosačica se prilagođava gustini rastinja, dok nivo vožnje unazad olakšava manevrisanje, posebno u gusto zarašćenim područjima. Podesiv upravljač omogućava udoban rad i sprečava sudare s preprekama poput drveća, zidova i živica.

Snažan motor i profesionalna oštrica: Opremljen profesionalnim motorom Honda GCVx200 i vrhunskom oštricom, UM53 XS PRO je dorastao i najzahtevnijim zadacima. Oštrica je pričvršćena na pogonsku osovinu pomoću ležajeva, što štiti motor od udaraca i obezbeđuje trajnost.

Podesiva jedinica za košnju za efikasnost: Oscilirajuća jedinica za košnju se efikasno prilagođava terenu, i takođe omogućava podešavanje klizaljki za različite potrebe. Ova funkcija je neophodna kako za košenje visoke trave tako i za mulčiranje grmlja. Za rad na zahtevnijim terenima su dostupni dodatni lanci.

Mio Standard UM53 XS PRO vam omogućava da preuzmete kontrolu nad zahtevnim terenom. Svojom snagom, prilagodljivošću i pouzdanošću, kosačica će pružiti profesionalne rezultate koji će nadmašiti vaša očekivanja.

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Hitrost 1,8 - 2,4 km/h
Masa 79 kg
Motor Honda GCVx200
Moč motorja 4,2 kW
Ohišje Jekleno, plavajoče
Pogon (naprej/vzvratno) Naprej, 7 prestav / Nazaj, 1 prestava
Prostornina 196 ccm
Prostornina rezervoarja 1 l
Višina reza (mm) 55 - 75, 2 stopnji
Širina reza (mm) 510

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Na lageru499,00 € 399,00 € (-20%)
Na lageru5.790,00 € 5.290,00 € (-9%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia