Mio Standard motorna kopačica FR480

Na lageru
Cene sa PDV-om
1.990,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MS-FR480
Kategorije: Obrada tla, Moto kopačice

Delite sa drugima:     

Mio Standard Moto-kopač FR480 – Snaga i efikasnost za Vašu baštu

Mio Standard Moto kopačica FR480 je vrhunski partner za svakog entuzijastu baštovanstva koji želi da lako obrađuje zemljište i pripremi površine za sadnju. Kombinacija pouzdanog Honda GP160 motora, impresivne snage i praktičnih karakteristika čine FR480 spremnim za svaki zadatak u bašti.

Snaga i motor: Izuzetno snažan Honda GP160 motor sa zapreminom od 163 kubika obezbeđuje snagu od 3,4 kV. Ovaj motor se smatra jednim od najpouzdanijih i najefikasnijih u svojoj klasi, što omogućava brzu i laku obradu tla.

Efikasnost u radu: Mio Standard FR480 je dizajniran za rad sa površinama do 5.000 kvadratnih metara, što znači da ćete moći da pokrijete veliku površinu bez nepotrebnog napora.

Dubina i širina kultivacije: Ova freza može postići maksimalnu dubinu obrade do 20 cm, obezbeđujući dovoljno duboku pripremu zemljišta za razne baštenske projekte. Takođe ima maksimalnu širinu obrade do 48 cm, što omogućava brzu i efikasnu obradu širih površina.

Oštrice: FR480 je opremljen sa 6 vrsta sečiva, uključujući 4 noža. Ovaj sistem obrade obezbeđuje preciznu i efikasnu obradu i ravnomernu raspodelu zemljišta.

Težina: Sa težinom od 71 kg, FR480 je dovoljno stabilan za obradu tla, dok omogućava lako rukovanje i manevrisanje po bašti.

Mio Standard Moto kopačica FR480 je odlična opcija za one koji traže alat koji kombinuje snagu, efikasnost i pouzdanost za obradu zemlje u njihovoj bašti. Sa njim ćete brzo i lako pripremiti zemljište za sadnju ili druge baštenske projekte i diviti se njegovoj efikasnosti i izdržljivosti.

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Radna sposobnost do 5000 m2
Masa 71 kg
Broj brzina napred 2
Motor Honda GP160
Snaga motora 3,4 kW
Maks. Dubina oranja 20 cm
Maks. Širina oranja 48 cm
Zapremina 163 ccm
Tip sečiva 6 x 4 noževa

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia