Honda duvaljka lišća HHB 25D

Na lageru
Cene sa PDV-om
733,00 € 633,00 € (-14%)
Marka: Honda
Šifra artikla: HHB25ET
Kategorije: Duvač za listova

Delite sa drugima:     

HHB 25 E duvaljka lišča – mocÌan, efikasan i ekološki prihvatljiv

Predstavljamo vam model HHB 25 E, koji kombinuje snagu, efikasnost i ekološki prihvatljiv rad za besprekorno uređenu baštu. Sa ovom duvaljkom mocÌi cÌete lako da čistite lišcÌe, pokošenu travu i drugi otpad, a istovremeno vodite računa o čistocÌi okoline.

Napredni 4-taktni mikro motor: Opremljen naprednim 4-taktnim mikro-GKS 25 motorom sa zapreminom od 25 cm³, duvaljka lišča pruža izuzetnu snagu uz minimalnu potrošnju goriva. Snaga motora je 0,72 kV pri 7.000 obrtaja u minuti, što znači da cÌe se duvaljka nositi i sa najzahtevnijim zadacima.

Efikasan rezervoar za gorivo: Sa zapreminom rezervoara za gorivo od 0,58 litara, mocÌi cÌete da radite dugo vremena bez zaustavljanja da dopunite gorivo.

OdgovarajucÌa brzina i protok vazduha za efikasnost: Brzina vazduha od 70 m/s i protok vazduha od 600 m³/h omogucÌavaju efikasno uklanjanje lišcÌa, trave i otpada sa površine vaše bašte.

Kompaktan i jednostavan za upotrebu: sa dimenzijama od 335 mm k 265 mm k 370 mm, duvaljka je kompaktna i laka za rukovanje. Bez obzira na veličinu vaše bašte, lako cÌete docÌi do uskih područja.

Mala težina za lakše opterecÌenje: sa težinom od 4,5 kg, duvaljka je izuzetno lagana, što omogucÌava udobno korišcÌenje bez previše napora.

Rad po životnu sredinu: Sa smanjenim nivoom buke od 102 dB(A), duvaljka vam omogucÌava da radite bez prekomerne buke, što je prijateljsko za vas i vašu okolinu.

Duvaljka HHB 25 E je odličan izbor za one koji traže snagu, efikasnost i brigu o životnoj sredini u svom vrtu. Sa ovom duvaljkom cÌete bez napora voditi računa o uređenju svog okruženja.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia