Honda kosačica HRG 466 SKEP

Na lageru
Cene sa PDV-om
786,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: HRG466C1SKEP
Kategorije: Kosačice sa metalnim kućištem, Uređenje okoliša, Kosačice

Delite sa drugima:     

Honda HRG 466 SKEP Kosačica – Snaga, Prilagodljivost i Efikasnost za Vaš Vrt

S ponosom vam predstavljamo kosačicu marke Honda, model HRG 466 SKEP. Ova kosačica je pažljivo dizajnirana sa inovacijama i donosi snagu, prilagodljivost i doslednu efikasnost koju vaš vrt zaslužuje.

Kompaktne Dimenzije, Veliki Efekat: Sa dimenzijama 1470 x 497 x 980 mm, Honda HRG 466 SKEP se ističe optimalnom veličinom koja omogućava lako manevrisanje po vašem vrtu. Sa svojom masom od 32 kg, lagana je i spremna za svako košenje.

Napredna Jednogodišnja Prenosnica: Jednogodišnja prenosnica nudi bezbrižno upravljanje tokom košenja. Bez obzira na zahtevnost terena, moći ćete lako voditi kosačicu i održavati kontrolu nad brzinom.

Snaga i Performanse Motora: Za srce ove kosačice brine se motor GCVx145, koji pruža snagu od 3,1 kW pri 3600 obrtaja u minuti. Ovo osigurava da će vaše košenje biti brzo, temeljno i precizno, bez obzira na uslove.

Robusno Metalno Kućište: Izrađeno od izdržljivog metalnog kućišta, ova kosačica se nosi sa svakodnevnim izazovima i pruža pouzdanu zaštitu motora i unutrašnjih komponenti.

Prilagodljiva Visina Košenja: Sa 6 nivoa visine košenja (20-74 mm), možete prilagoditi kosačicu prema vašim preferencama i potrebama vašeg vrta. Bez obzira na željenu dužinu trave, HRG 466 SKEP kosačica će pratiti vaše želje.

Pouzdan Starter i Efikasnost Goriva: Ručni starter omogućava brz start kosačice, dok rezervoar zapremine 0,91 l osigurava neprekidan rad bez nepotrebnih prekida.

Odlično Prilagođena Širina Reza: Sa širinom reza od 460 mm, kosačica će brzo i temeljito pokriti površinu vašeg vrta, štedeći vam vreme i trud.

Iznimna Zapremina Korpe: Sa zapreminom korpe od 50 l, kosačica će učiniti košenje još efikasnijim, jer će veća količina trave biti uskladištena bez nepotrebnih prekida.

Napredno Mulčiranje sa 2 Noža: Kosačica je opremljena sa 2 noža za mulčiranje, što omogućava održavanje travnjaka i vraćanje hranljivih materija u zemlju.

Honda HRG 466 SKEP kosačica kombinuje tehnologiju, snagu i prilagodljivost za izvanredne rezultate u vašem vrtu. Bez obzira na zahtevnost terena ili veličinu površine, ova kosačica će kosići bez greške i omogućiti vam da uživate u uređenom okruženju.

Lastnosti izdelka

Veličina štitnika noža (cm) 41
Materijal štitnika noža čelik
Naznačena snaga motora (kW na o/min)* 2,7/2.800
Prenosnik Guranje
Model motora GCVx 145
Zapremina rezervoara za gorivo (l) 0.91
Podešavanje položaja i visine otkosa (mm) 6 (20–74)
Zapremina vreće za travu (l) 50
Masa (kg) 29
Dimenzije (D x Š x V (mm)) 1.445 x 497 x 980
Buka dB(A)** 94

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia