Honda vrtni traktor HF 2417 HME

Na lageru
Cene sa PDV-om
7.375,00 € 6.370,00 € (-14%)
Marka: Honda
Šifra artikla: HF2417K5HME
Kategorije: Vrtni traktori, Uređenje okoliša, Kosačice

Delite sa drugima:     

Honda traktorske kosilice su napredni i izdržljivi alati za košnju i održavanje travnjaka, pružajuči visok učinak i zadovoljstvo korisnicima. Idealne su za velike travnate površine, parkove i sportske terene.

Ove kosilice su dizajnirane za pružanje najbolje moguče izvedbe bez obzira na vrstu trave koju košite. One precizno kose svaki dio travnjaka bez ostavljanja tragova ili nepokošene trave. Opremljene su pouzdanim Honda motorima koji nikada neče podbaciti, osiguravajuči glatko funkcionisanje. Traktorske kosilice Premium nude tri dodatne funkcije: sakupljanje trave ili lišča, usmeravanje izbacivanja i mulčiranje, pružajuči više opcija za savršen veliki travnjak. Opremljene su širom širinom košnje, udobnim sedištem i drugom opremom koja poboljšava efikasnost. V-twin motori obezbeđuju neprekidne i pouzdane performanse. Noževe možete aktivirati jednostavnim pritiskom na dugme, a hidrostatski prenos omogučava efikasnu košnju velikih travnatih površina bez gubitka vremena.

Optiflow sistem:

Ventilator ispod poklopca rezača poboljšava protok vazduha između rezača i vreče za travu, što značajno unapređuje skupljanje pokošene trave u vreču. Ključ uspešne košnje je snažan i pravilno usmeren protok vazduha. Honda Optiflow sistem kombinuje jak i nisko postavljen usisni tok vazduha, što pomaže održavanju snage motora tokom rada, smanjuje buku i sprečava nakupljanje pokošene trave. Ventilator ugrađen u rezač crpi vazduh iznad motora, što doprinosi hlađenju motora i povečava snagu.

Poboljšani usis zraka:

Normalni deo za rezanje obično je zatvoren i ograničen, ali u Honda modelima smo otkrili da se više vazduha može uhvatiti ako se ostavi otvoren. Zato smo dodali više otvora na vrhu rezača kako bismo poboljšali dotok vazduha.

Izbacivanje trave:

Razvili smo posebnu posudu za izbacivanje u obliku lišča koje sprečava začepljenje trave i omogučava da trava nesmetano putuje do vreče.

Brži protok:

Dva ventilatora, svaki vezan za jedan nož, povlače vazduh kroz otvore za ventilaciju. Ovo ubrzava protok vazduha nakon prolaska kroz kanale za usmeravanje ventilatora i olakšava skupljanje pokošene trave u vreču.

Vreča za travu:

Veča vreča omogučava veči protok vazduha. Dizajn vreče u obliku flaše nudi največu vreču za travu na tržištu, što obezbeđuje maksimalnu količinu pokošene trave.

Versamowâ„¢

promenjivi sistem malčiranja: Sa jednim polugom, Hondin Versamow sistem može skupiti pokošenu travu u vreču ili je usitniti do stanja malča i vratiti je na travnjak kao prirodno đubrivo. Da biste postigli najbolje rezultate u malčiranju, pokošena trava treba biti dovoljno sitna da bi se dostigao koren biljke i smanjila produkcija stabljike. Količinu sakupljene trave možete prilagoditi kako biste izbegli prekomerno nagomilavanje odbačenih delova, jer previše odbačene trave može gušiti travu i uzrokovati sušenje. Pritiskom na polugu možete kontrolisati količinu sakupljene trave u vreči.

Profesionalni motor:

Svi Honda motori su opremljeni OHV (ventil iznad glave) i imaju cilindričnu čahuru od nerđajučeg čelika, ležaj osovine visoke performanse i čelični poklopac ventilatora.

Honda motor:

Kao pionir u proizvodnji 4-taktnih i V-twin motora, Honda je vodeči svetski proizvođač motora u svojoj klasi. Pouzdanost i izvanredna efikasnost naših motora su legendarne i veruje im pojedinci, profesionalci i industrijska tržišta. Zato naša moderna kosačica sadrži:

Lak pokret za startovanje i ponovno startovanje.

Najnižu potrošnju i najnižu emisiju gasova u poređenju sa kosačicama drugih proizvođača.

Sinkronizovani rad oštrica:

Obe oštrice pokrivaju područje rezanja istovremeno, obezbeđujuči precizno košenje i sprečavajuči okretanje delova travnjaka. Postoje dve vrste rezača: prva vrsta ima asinkronu oštricu, dok druga vrsta ima sinkronizovanu oštricu. Asinkroni rezači sadrže dve asinkrone oštrice koje su blago razmaknute jedna od druge. Sinkroni sekač znači da su oštrice na traktorskoj kosilici postavljene tako da se okreču u potpuno sinhronizovanim pokretima, što omogučava neprekidan rad traktorske kosilice čak i tokom okretanja. Ovaj sinhronizovani pokret oštrica omogučava bolji protok vazduha ispod reznog dela, što rezultira time da vreča za travu skuplja svu pokošenu travu i smanjuje rizik od začepljenja ulaza u vreču. To je važna karakteristika koja poboljšava efikasnost i performanse traktorske kosilice tokom košnje.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Honda vrtni traktor HF 2317 HME
Na lageru6.603,00 € 5.850,00 € (-11%)
Honda vrtni traktor HF 2625 HME
Na lageru8.698,00 € 7.690,00 € (-12%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia