Mio Standard motorni trimer BK53ED

Na lageru
Cene sa PDV-om
599,00 €
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MS BK53ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Delite sa drugima:     

Mio standard motorni trimer – profesionalna robusnost i izvanredna snaga za savršen rad

Sa ponosom predstavljamo MIO STANDARD BK 53 ED, izuzetno robusni i visokoučinkoviti motorni trimer posebno dizajniran za profesionalnu upotrebu. Ovaj trimer je pravi izbor za zahtevne zadatke koji zahtevaju pouzdanost, udobnost i izvanredne performanse.

Profesionalna pouzdanost s udobnošću: Sa velikom i udobno obloženom ručkom, MIO STANDARD BK 53 ED smanjuje opterećenje korisnika tokom rada. To znači da se možete usredsrediti na svoj posao bez umora.

Vrhunska Kawasaki tehnologija: Napredna KAWASAKI tehnologija motora je srce ovog trimera. Omogućuje vrhunske performanse, pouzdanost i jednostavno pokretanje, čak i bez komplikovanih priprema.

Jednostavno i efikasno pokretanje: Očekujte jednostavno pokretanje bez dugotrajnih priprema. MIO STANDARD BK 53 ED vam omogućava da se usredsredite na rad, a ne na postupke pokretanja.

Inovativna glava Tap&Go EASY LOAD: Opremljen sa glavom Tap&Go EASY LOAD, ovaj trimer omogućava brzu i jednostavnu zamenu trake tokom rada. To vam omogućava neprekidan rad bez prekida.

Udoban rad sa dvostrukim kaišem: Uključen udoban dvostruki kaiš za nošenje osigurava da ćete nositi trimer sa ugodnim osećajem, čak i tokom dugotrajnog rada.

Profesionalna čelična oštrica sa tri zupca: Opremljen profesionalnom čeličnom oštricom sa tri zupca, trimer će kosit i oblikovati različite površine sa profesionalnom preciznošću.

MIO STANDARD BK 53 ED je vaš pouzdan partner za profesionalne zadatke. Bez obzira na to koliko je zahtevan zadatak, ovaj alat će vam pružiti performanse, udobnost i izdržljivost koje su vam potrebne da posao obavite besprekorno.

Lastnosti izdelka

Motor Kawasaki-2T
Neto snaga motora (kw) 1.5
Zapremina rezorvoara za gorivo 0,8 l
Ručka Dvokraka
Uprtač Dvostruki rameni, udobni
Volumen 44,8 ccm
Masa 11,0 kg
Tip sečiva 3Z čelično

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia