Mio Standard motorni trimer BK43ED

Na lageru
Cene sa PDV-om
499,00 € 399,00 € (-20%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: BK43ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Delite sa drugima:     

Mio Standard motorni trimer BK43ED – snaga, udobnost i izvedba za vašu njegu

S ponosom predstavljamo Mio Standard motorni trimer model BK43ED, koji sjedinjuje sofisticiran dizajn, izvedbu i udobnost za besprijekorno održavanje okoliša. Ovaj model pruža sve što je potrebno za učinkovito i ugodno uređivanje vaših površina.

Pouzdana marka poznata po kvaliteti: S povjerenjem možete odabrati Mio Standard, koja je poznata po kvaliteti i trajnosti svojih proizvoda. Model BK43ED predstavlja ultimativnu kombinaciju učinkovitosti i izdržljivosti.

Snažan Kawasaki motor za pouzdan rad: Sa KAWASAKI 2T motorom snage 1,5 kW, lako ćete kositi i oblikovati svoje površine. Pouzdan motor osigurava neprekidan rad i učinkovitost. Također omogućuje jednostavno pokretanje bez potrebe za prethodnom pripremom.

Učinkovita potrošnja goriva za duži radni vijek: S rezervoarom kapaciteta 0,8 litara, uređaj će raditi dugo vremena bez potrebe za čestim punjenjem goriva.

Lagan i jednostavan za upotrebu: S neto težinom od 9,0 kg, ovaj uređaj je praktičan i jednostavan za premještanje i upotrebu.

Udobna oprema za dugotrajni rad: Uključen dvostruki udobni pojas za nošenje omogućuje udobno nošenje uređaja čak i tijekom dugih radnih sesija. To smanjuje umor i povećava produktivnost. Antivibracijski dvostruki ručke smanjuju vibracije tijekom rada kako bi vaš rad bio što udobniji.

Višenamjensko rezanje za različite potrebe: S priloženom glavom sa navojem i čeličnim nožem s 3 zuba, ovaj trimer će kositi i podrezivati različite vrste biljaka i površina.

Mio Standard motorni trimer BK43ED je vaš izbor za kvalitetu, izvedbu i udobnost pri održavanju vaših zelenih površina. Bez obzira na složenost zadatka, ovaj motorni trimer će precizno kositi i dati vam vrt na koji možete biti ponosni.

Lastnosti izdelka

Marka Mio Standard
Motor KAWASAKI - 2T
Moč motorja 1,5 kW
Neto masa 9,0 kg
Oprema dvojni nosilni komfortni pas
Prostornina 44,8 ccm
Prostornina rezervoarja 0,8 l
Ročaj Dvojni
Tip rezila 3Z jekleno

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Na lageru5.790,00 € 5.290,00 € (-9%)
Na lageru1.311,00 € 911,00 € (-31%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia