Mio Standard strižna kosačica M210

Nema na lageru
Cene sa PDV-om
1.490,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: M210
Kategorije: Uređenje okoliša, Kosačice, Mulčeri i strižne kosačice

Delite sa drugima:     

Mio Standard kosačica M210 – pouzdan i učinkovit alat za vaš travnjak

Mio Standard kosačica M210 je izvrstan izbor za postizanje savršeno njegovanog travnjaka na jednostavan i snažan način. Svojom snagom, pouzdanošću i jednostavnošću korištenja nudi vrhunsko iskustvo u košnji i održavanju vašeg travnjaka.

Poboljšana učinkovitost s dvostrukom pokretnom oštricom: Kosačica ima kvalitetan rez s dvostrukom pokretnom oštricom koja poboljšava učinak i brzinu rezanja. Sustav dvostrukih noževa omogućuje brže oporavljanje svježe pokošene trave, što dovodi do kvalitetnijeg naknadnog rasta.

Lakoća rukovanja i fleksibilnost: M210 jednostavna je za korištenje i iznimno je manevrirana. Ergonomska ručka je podesiva po visini i bočno, što omogućuje udobno korištenje svakom korisniku.

Pouzdan motor HONDA GCVx170: Opremljena snažnim i provjerenim motorom HONDA GCVx170, kosačica pruža snagu i izdržljivost za učinkovitu košnju čak i na većim površinama.

Preporučeno za veća područja: Mio Standard M210 preporučuje se za upravljanje travnatim površinama do 10.000 m². S ovom kosačicom ćete brzo i jednostavno postići profesionalne rezultate na većim površinama.

Mio Standard kosačica M210 pravi je izbor za one koji žele brz, pouzdan i učinkovit alat za uređenje svog travnjaka. Neka vaša zelena oaza zablista pod vašim brižnim rukama.

Lastnosti izdelka

marka Mio Standard
brzina rezanja u minutima 1360
visina košenja 15-47 cm
širina košenja 87 cm
oprema klizači od lima, plava zaštita prenosa
snaga prenosa Beskrajni šraf u uljnom kupatilu, kaiš
pogonski točkovi Profil traktora, protiv probijanja 13×5,00-6″
ručka Visina podesiva
Brzina u vožnji (km/h) 2.6
Masa (kg) 47-50
Dimenzije (D x Š x V (cm)) 157 x 87 x 104
Tip sečiva Dvostruko sečivo

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia