Honda agregat EU30iS

Na lageru
Cene sa PDV-om
3.463,00 € 3.110,00 € (-10%)
Marka: Honda
Šifra artikla: EU30IS1GW1
Kategorije: Visokotehnološki generatori, Generatori

Delite sa drugima:     

Honda Generator EU30iSGV – Pouzdan izvor električne energije za različite potrebe

Honda Generator EU30iSGV je pouzdan i moćan izvor električne energije koji je idealan za različite zadatke i upotrebe. Sa naprednim funkcijama, visokim performansama i malom bukom, pogodan je za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Snaga i performanse: EU30iSGV nudi maksimalnu snagu od 3,0 kVA pri jednofaznom naponu od 230 V, sa kontinuiranom snagom od 2,8 kVA. Ovo omogućava napajanje različitih električnih uređaja i alata.

Pouzdan motor: Generator je opremljen snažnim motorom Honda GKS200, koji razvija 11,1 KS (8,2 kV) snage pri 3300 o/min. Motor je poznat po svojoj izdržljivosti i izdržljivosti.

Tehnologija invertera i regulacija napona: Tehnologija invertera obezbeđuje stabilnu i čistu električnu energiju, pogodnu za osetljive elektronske uređaje. Regulacija napona održava konstantan napon za bezbedan rad uređaja.

Veliki kapacitet goriva: Sa rezervoarom za gorivo od 13,3 litara, EU30iSGV može da radi do 9,5 sati pri opterećenju od 75%, omogućavajući dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem goriva.

Automatska regulacija motora i Honda ECO gas: Automatska regulacija motora i Honda ECO Throttle funkcija doprinose uštedi goriva i smanjenju buke tokom rada generatora.

Indikator nivoa goriva: Ugrađeni indikator nivoa goriva omogućava jednostavno praćenje preostalog goriva i planiranje punjenja.

Utikači i prenosiva konstrukcija: Generator ima 2k 230V-16A utikača za električne uređaje i 1k 12V utikač. Uprkos svojoj snazi, lako se prenosi i lako se pomera.

Tih rad: Generator radi na niskom nivou buke, samo 66 dB(A) na udaljenosti od 7 metara, što omogućava upotrebu u okruženjima gde je tišina važna.

Honda Generator EU30iSGV je odlična opcija za svakoga kome je potreban pouzdan izvor električne energije za različite potrebe. Uz visok kvalitet i pouzdanost marke Honda, ovaj generator će ispuniti vaša očekivanja i obezbediti stabilno snabdevanje električnom energijom bez obzira na okolnosti.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Na lageru6.289,00 € 5.660,00 € (-10%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia