Honda agregat EU70iS

Na lageru
Cene sa PDV-om
6.289,00 € 5.660,00 € (-10%)
Marka: Honda
Šifra artikla: EU70ISGWT
Kategorije: Visokotehnološki generatori, Generatori

Delite sa drugima:     

Honda Generator EU70iS – Pouzdan i moćan izvor električne energije za zahtevne zadatke

Honda Generator EU70iS je snažan i pouzdan izvor električne energije, idealan za različite zahtevne zadatke i upotrebe. Svojom izvanrednom snagom i naprednim funkcijama obezbeđuje stabilnu i čistu struju, pogodnu za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Snaga i performanse: EU70iS nudi impresivnu maksimalnu snagu od 7,0 kVA pri jednofaznom naponu od 230 V, sa kontinuiranom snagom od 5,5 kVA. Ovo omogućava napajanje raznih električnih uređaja, alata i još većih opterećenja.

Pouzdan motor: Generator je opremljen snažnim motorom Honda GKS200, koji razvija snagu od 5,6 KS (4,1 kV) pri 3800 o/min. Ovaj motor je poznat po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti.

Tehnologija invertera i regulacija napona: Tehnologija invertera obezbeđuje stabilnu i čistu električnu energiju, pogodnu za osetljive elektronske uređaje. Regulacija napona održava konstantan napon za bezbedan rad uređaja.

Veliki kapacitet goriva: Sa rezervoarom za gorivo od 19,2 litara, EU70iS može da radi do 7,5 sati pri opterećenju od 75%, omogućavajući dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem goriva.

Automatska regulacija motora i Honda ECO gas: Automatska regulacija motora i Honda ECO Throttle funkcija doprinose uštedi goriva i smanjenju buke tokom rada generatora.

Indikator nivoa goriva: Ugrađeni indikator nivoa goriva omogućava jednostavno praćenje preostalog goriva i planiranje punjenja.

Utikači i prenosiva konstrukcija: Generator ima 2k 230V-16A utikača za električne uređaje i 1k 230V-16A CEE utikač za veća opterećenja. Uprkos svojoj snazi, lako se prenosi i lako se pomera.

Tih rad: Generator radi na niskom nivou buke, samo 66 dB(A) na udaljenosti od 7 metara, što omogućava upotrebu čak i u okruženjima gde je tišina neophodna.

Honda Generator EU70iS je odličan izbor za svakoga kome je potreban izvor električne energije velike snage za zahtevne zadatke. Uz visok kvalitet i pouzdanost marke Honda, ovaj generator će ispuniti vaša očekivanja i obezbediti stabilno snabdevanje električnom energijom bez obzira na okolnosti.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Na lageru3.463,00 € 3.110,00 € (-10%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia