Mio Standard motorni trimer BK45ED

Na lageru
Cene sa PDV-om
549,00 € 449,00 € (-18%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: MS BK45ED
Kategorije: Uređenje okoliša, Motorni trimeri, Bočni trimeri

Delite sa drugima:     

Mio Standard motorni trimer – za savršeno uređeno okruženje

Sa ponosom predstavljamo Mio Standard motorni trimer, koji kombinuje izdržljivost, performanse i udobnost kako biste postigli besprekorno uređene površine. Ovaj model je idealan pratilac za efikasno i ugodno održavanje vašeg okoliša.

Izvanredno ime za kvalitet: Odabirom Mio Standard trimer-a, birate izuzetan kvalitet. Ova marka je poznata po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti te je popularna među onima koji traže vrhunska rešenja za uređenje okoliša.

Snaga snažnog Kawasaki motora za pouzdan rad: Sa KAWASAKI 2T motorom, koji razvija 1,5 kW snage, lako ćete kosit i oblikovati svoje površine. Ovaj snažan motor obezbeđuje konstantne performanse i optimalnu efikasnost.

Lagan i jednostavan za korišćenje: Sa neto težinom od 9,0 kg, ovaj uređaj je lak za rukovanje i prikladan čak i za duže radne periode. Lagan dizajn olakšava manevrisanje i istovremeno smanjuje umor.

Udobna oprema za dugotrajan rad: Isporučen dvostruki udoban kaiš za nošenje obezbeđuje udobno nošenje trimer-a, čak i tokom dugotrajnog rada. To vam omogućava da budete produktivniji i komforniji.

Inovativna glava Tap&Go EASY LOAD: Opremljen sa glavom Tap&Go EASY LOAD, ovaj trimer omogućava brzu i jednostavnu zamenu trake tokom rada. To vam omogućava neprekidan rad bez prekida.

Optimalan kapacitet rezervoara za neprekidan rad: Sa rezervoarom zapremine 0,8 litara, trimer će raditi dugo vreme bez potrebe za čestim punjenjem goriva.

Dvostruka ručka za dodatnu kontrolu: Sa dvostrukom ručkom, imaćete bolju kontrolu i stabilnost tokom upotrebe. To vam omogućava preciznije i efikasnije uređivanje.

Visoko efikasno sečenje za različite potrebe: Sa priloženim oštricama od 3Z čelika, oštrica će seči i oblikovati različite vrste površina i biljaka.

Mio Standard motorni trimer je vaš pouzdan partner za kvalitetno uređen okoliš. Bez obzira na složenost zadatka, ovaj motorni trimer će seči sa preciznošću i omogućiti vam uživanje u besprekorno uređenim površinama.

Lastnosti izdelka

Motor Kawasaki-2T
Neto snaga motora (kw) 1.5
Zapremina rezorvoara za gorivo 0,8 l
Ručka Dvokraka
Uprtač Dvostruki rameni, udobni
Volumen 44,8 ccm
Masa 9,0 kg
Tip sečiva 3Z čelično

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Mio Standard motorni trimer BK43ED
499,00 € 399,00 € (-20%)

Mio Standard motorni trimer BK53ED
599,00 € 499,00 € (-17%)

Honda transporter HP500
5.790,00 € 5.290,00 € (-9%)

Honda robot kosačica HRM40
1.311,00 € 911,00 € (-31%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia