Honda motorni trimer UMK 435 U

Na lageru
Cene sa PDV-om
733,00 € 633,00 € (-14%)
Marka: Honda
Šifra artikla: UMK435E3UEET
Kategorije: Bočni trimeri, Uređenje okoliša, Motorni trimeri

Delite sa drugima:     

Udobne i prilagodljive, s mogućnošću ugradnje različitih oštrica

Inspirirani Hondinim biciklima, razvili smo ručku koja je jednostavna za korištenje i pruža bolje prianjanje i kontrolu tijekom košnje, čak i u najzahtjevnijim vrtlarskim izazovima. Osim naprednog 4-taktnog motora, ove kosilice opremljene su izuzetno udobnim remenom koji olakšava rad korisnicima tijekom najdužih razdoblja upotrebe. Istovremeno pruža savršenu ravnotežu. Ručke za dvoje ruku mogu se prilagoditi u 5 različitih razina, a gumeni rukohvat omogućava izvrsno prianjanje.

Izdržljiva glava mjenjača

Mjenjač je izrađen od lijevanog aluminija, čime se povećava otpornost na moguće udarce. Precizno je izrađen s minimalnim razmakom između rotirajućih dijelova, što ga čini najboljim sustavom protiv prašine.

Beskontaktni brtveni ležaj

Ležajevi koji se koriste, a koji su razvijeni za NASA-u, otporni su na prašinu i posebno su dizajnirani za uređaje koji rade velikom brzinom. Izbjegavaju izravan kontakt s rotirajućim dijelovima kako bi se spriječilo pregrijavanje. U usporedbi s klasičnim gumama koje se koriste za brtvljenje, ovaj ležaj ima dulji vijek trajanja i izdržava čestice prašine.

Udobna dvostruko ubrizgana plastična ručka i gumeni rukohvat

Dodatni sloj gume omotan oko ručke poboljšava prianjanje kako biste bolje kontrolirali uređaj.

Podesive ručke s dvostrukim X-Y osima

Ručke se lako prilagođavaju bez potrebe za dodatnim alatom, kako bi korisnik osjećao udobnost tijekom rada i osigurao pravilnu ravnotežu.

6-slojna prijenosna osovina

Ova osovina osigurava maksimalan prijenos zakretnog momenta na spoj i smanjuje rizik od loma osovine u usporedbi s klasičnim verzijama. Poluautomatska glava za košnju radi tako da ju jednostavno naslonite na tlo. Glava veličine 5 inča ima dodatnih 56,5 metara duljine u usporedbi s klasičnom glavom veličine 4 inča.

Lastnosti izdelka

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Na lageru499,00 € 399,00 € (-20%)
Na lageru499,00 € 399,00 € (-20%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia