Mio Standard mulčer UM53

Nema na lageru
Cene sa PDV-om
1.890,00 € 1.740,00 € (-8%)
Marka: Mio Standard
Šifra artikla: UM53
Kategorije: Uređenje okoliša, Kosačice, Mulčeri i strižne kosačice

Delite sa drugima:     

Mio Standard Mulčer UM53 – Efikasna kosačica za teške terene

Mio Standard Mulčer UM53 je kosačica koja če obezbediti efikasno košenje i kontrolu rasta na zahtevnom terenu. Sa izuzetnom snagom, fleksibilnošču i naprednim karakteristikama, ovo je idealan izbor za one koji žele postiči profesionalne rezultate na večim površinama.

Lako upravljanje i veča površina košnje: UM53 je dizajniran da omoguči jednostavno upravljanje, istovremeno se suočavajuči sa zahtevnim zadacima. Kosačica omogučava košenje trave do visine od 50 cm i više, što je idealno za nisku vegetaciju i visoku travu. Podesiva visina košenja omogučava prilagođavanje košenja specifičnim potrebama.

Prilagodba terenu i manje napora: Inovativna prilagodba terenu omogučava vam prilagođavanje kosačice nagibu terena. Podesna visina košenja na upravljaču i rotirajuči prednji točkovi olakšavaju manevrisanje i poboljšavaju kontakt sa podlogom. širina reza od 510 mm omogučava brz i efikasan rad na večim površinama.

Snažan motor i kvalitetna oštrica: Sa profesionalnim Honda GCVx200 motorom i OREGON GATOR oštricom, UM53 je sposoban da se nosi sa najizazovnijim zadacima. Oštrica je pričvrščena na pogonsku osovinu putem ležaja, što štiti motor od udaraca i obezbeđuje pouzdanost.

Udobnost i sigurnost rukovanja: Menjač sa promenljivom brzinom čini kosačicu udobnom za rukovanje. Fleksibilan upravljač sa bočnim podešavanjem omogučava lak rad bez sudara sa preprekama. Radi bezbednosti, na upravljaču se nalazi poluga za zaustavljanje motora.

Mio Standardni Mulčer UM53 je opremljen snagom i karakteristikama koje če vam olakšati rad na zahtevnom terenu. Profesionalni rezultati se postižu sa ovom naprednom kosačicom dizajniranom za performanse, fleksibilnost i izdržljivost.

Lastnosti izdelka

Veličina štitnika noža (cm) 51
Materijal štitnika noža Čelik
Naznačena snaga motora (kW)* 4.2
Brzina 1,8-2,4 km/h
Prenosnik pogon napred sa sedam brzina
Model motora Honda GCVx200
Zapremina rezervoara za gorivo (l) 1
Podešavanje položaja i visine otkosa (mm) 4 (55-110)
Zapremina vreće za travu (l) /
Masa (kg) 65
Veličina točka (P/Z) (mm) 380

Poišči prodajalca

Podobni izdelki

Mio Standard motorni trimer BK43ED
Na lageru499,00 € 399,00 € (-20%)
Honda transporter HP500
Na lageru5.790,00 € 5.290,00 € (-9%)

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia