Mio Standard strižna kosačica M90

Nema na lageru
Cene sa PDV-om
1.290,00 €
Marka: Honda
Šifra artikla: M90
Kategorije: Uređenje okoliša, Kosačice, Mulčeri i strižne kosačice

Delite sa drugima:     

Mio Standard Kosačica M90 – Jednostavna i Pouzdana za Vašu Travu

Mio Standard Kosačica M90 je idealan alat za održavanje uredne trave na jednostavan i pouzdan način. Ova kosačica je dizajnirana za udobnu upotrebu i visoku izvedbu, pružajući izvrsno iskustvo košnje i održavanja vašeg travnjaka.

Inovativne karakteristike: Opremljena je s čvrstim kotačima otpornim na probijanje, što omogućava glatku vožnju čak i po neravnom terenu. Takođe uključuje podršku krmila protiv vibracija, što osigurava udobnu upotrebu bez preteranog tresenja. Dvostruki plutajući deflektor omogućava ravnomerno raspršivanje pokošene trave, čime se vašem travnjaku pruža uredan izgled.

Snaga motora HONDA GCVx170: Za snagu i efikasnost brine pouzdan motor HONDA GCVx170. S njegovom snagom, kosačica će pokositi čak i veće površine i obezbediti odlične rezultate.

Preporučuje se za velike površine: Mio Standard M90 preporučuje se za održavanje travnatih površina do 6.000 kvadratnih metara. S ovom kosačicom brzo i jednostavno ćete postići profesionalne rezultate.

Bez obzira na veličinu vašeg travnjaka, Mio Standard Kosačica M90 će osigurati jednostavnu upotrebu, pouzdanost i izvrsne rezultate košnje. Ostavite svoj travnjak u dobrim rukama uz ovu moćnu kosačicu.

Lastnosti izdelka

markaMio Standard
brzina rezanja u minutima880
visina košenja20 cm
širina košenja87 cm
opremaklizači od lima, plava zaštita prenosa
snaga prenosaBeskrajni šraf u uljnom kupatilu, kaiš
pogonski točkoviProfil traktora, protiv probijanja 13×5,00-6"
ručkaVisina podesiva
Brzina u vožnji (km/h)2.6
Masa (kg)48
Dimenzije (D x Š x V (cm))138 x 87 x 104

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Equipment Serbia